A bicskei nyugdíjas 2012-es Ki Mit Tud? győztesei. Szólóének: Vargáné Tóth Margit (Bicske) I., Turbucz Imréné (Csákvár) II., Furi János (Sóskút) III.. Vers- és prózamondás: Moharos Sándorné (Szár) I., Guba Gáspárné (Vértesacsa) II., Andrusek Ferenc (Tabajd) III.. Énekegyüttes: Harangvirág Dalkör (Csákvár) I., Magyarnóta Kedvelők (Bicske) II., Zsámbéki Nótaszeretők III.. Tánccsoport: Vecsernyica (Sóskút) I., Hagyományápoló Kéknefelejcs Dalkör (Páty) II., Zsámbéki Sportegyesület Senior Tánccsoportja III.. A közönségdíjat a bicskei Barátság Nyugdíjas Klub nyerte el.

   Részletek....

mje.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

És ki még az a jó kiállású fiatalember a háttérben? :)
@JCT: a családbarát kormányzás helyi megtestesítője. annyira családbarát, hogy a saját fizetésemelését is skrupulusok nélkül megszavazza, ha szükséges. :)
süti beállítások módosítása