Ma este a bicskei rendőrkapitányság munkatársai otthonában felkeresték azt a hölgyet, akit lejárt személyi igazolványa miatt ötezer forintra büntettek meg tegnap, miközben jogosítványával tudta magát igazolni.    

A bicskei rendőrkapitányság sztornózta a nő bírságát, akinek eddig soha életében semmilyen dolga nem volt a rendőrséggel. Azt reméli nem is lesz. A bicskei hölgy megköszöni a bicskei rendőrkapitányság állampolgárbarát ügykezelését és lapunkban nyilvánosságra került panaszának igen korrekt kezelését.  

Mint mondta: "Eddig csak és kizárólag pozitív tapasztalatom volt a rendőrökkel kapcsolatban Bicskén és az országban bárhol. Mindig korrektek, segítőkészek, barátságosak, munkájukat jól végző rendőrök voltak, amilyennek ezt a legutóbbi, általam megköszönt intézkedést is tartom."

  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása