A Kisfaludy és Bocskai utcai közvilágítási kimaradások miatt Bálint Andrea képviselő is E.ON-hoz fordult. Mint a Bicskei Szónak elmondta, a terület kapcsán nem először tette.

A képviselő szerint mindegy, hogy központi utca vagy a település más részén fekvő, közvilágításnak lennie kell. Az E.ON-nál azt mondták a képviselőnek, hogy kábelprobléma miatt van kimaradás.
Ígéretük szerint a napokban mérő-kocsit küldenek a helyszínre és helyreállítják a világítást.  

Olvasói jelzések alapján tudtuk meg, hogy mára virradó éjjel a József Attila utca közterületén volt teljes sötétség – jelezte olvasónk.

(ia)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Batthyány utca 50-től felfelé napok óta teljes sötétség honol.Két kereszt utcában van részleges közvilágítás,a többi néma csend. Olyan,mint éjjel a pokolban,és ez rendszeresen fordul elő.Szerintem tudatosan idézik elő,spórolni szeretnének az áramdíjjal.
@szattyan: Megerősíteném Szattyant. Tegnap tényleg nem volt világítás a Rózsa u. és Batthyány u. kereszteződésétől felfelé. Amúgy többször előfordult mostanában, hogy a kertvárosban nincs közvilágítás.
egy környéken élő olvasónk jelzése alapján jegyzem: az Erdőalja utcában tegnap éjjel sem volt és ma éjjel sincs közvilágítás...
Szerintem jogosan merül fel a kérdés, hogy vajon kinek is áll érdekében a lakosság sötétben tartása. Mint tudjuk, világos nappal is sok betörés történik városunkban, hát még mennyi fog történni, ha a közvilágítás csak imitt-amott üzemel?
És még tegnap este is lőn sötétség!!!
Télapu meghozta a közvilágítást.Köszönjük kedves Mikulás.
süti beállítások módosítása