A Bicskei Rendőrkapitányság Ügyeletére 2012. december 15-én reggel arról érkezett bejelentés, hogy Bicske, Gárdonyi utcában egy házba betörtek, és ott van a tulajdonos, aki megfogta a betörőt.
A kiérkező járőröket a helyszínen fogadta az ingatlan tulajdonosa, aki elmondta, hogy utoljára két napja járt a körbekerített házánál, amikor még minden rendben volt. Ma reggel, amikor az ingatlanhoz jött, azt látta, hogy annak egyik ablaküvege be van törve. Amikor bement a házba, észrevette, hogy az ablak előtt egy férfi van, rajta az ő kesztyűje. Dulakodni kezdtek, mivel a személy el akart menekülni, és rátámadt. A járőrök a visszatartott személyt előállították a Bicskei Rendőrkapitányságra. A 30 éves bicskei férfiről kiderült, hogy a házból ruhákat, rézvezetékeket, fejszét, kalapácsot és radiátort tulajdonított el. A nyomozók így gyanúsítottként hallgatták ki a betöréssel kapcsolatban, majd ezt követően bűnügyi őrizetbe vették.

Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása