A Bicskei Szó orvosi ügyelet változásairól szóló posztja láttán egy olvasó azt kérdezte: és lesz ügyeletes gyógyszertár is? Halász Éva, az Arany Sas Gyógyszertár vezetője így válaszolt: 

Éjszakai ügyelet már régóta nincs Bicskén, már hat-nyolc éve. A korábbi, hétköznap este nyolcig, hétvégén délután hatig tartó ügyelet kiváltotta a Duna Gyógyszertár nyitva tartása.

A Duna Gyógyszertár csak ünnepnapokon nem tart nyitva, ekkor a három bicskei gyógyszertár váltott ügyeletet tart nyolctól tizennyolc óráig.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Elég szomorú,hogy egy ekkora városban nincs éjszakai patika ügyelet. Az orvos felír valamit éjjel a pl. gyereknek,idősnek,vagy akárkinek,és akkor egy harmadik valaki mehet Tatabányára kiváltani. Természetesen csak akkor ha van autó a családban. (és benne benzin). Kész röhej.
Nos, a Duna Gyógyszertárhoz csak annyit, h amikor tavaly nyáron rozsdás szög állt belém, felkerestem az ügyeleti ellátást, ahol receptre felírtak egy adag Tetanus-t, amivel elballagtam a Duna Gy.-ba, lévén más azon esti órákban már nem volt nyitva, ahol közölték, h nincs Tetanus-uk, menjek vissza esetleg néhány nap múlva..
süti beállítások módosítása