Az Alcsútdobozi Echo kamarakórus új tagokat keres. Ha szeretsz énekelni és szeretnél egy jó közösséghez tartozni, akkor csatlakozz közénk. Zenei elő képzettség nem feltétel. 

A kórus minden kedden 17:30 – 19:00 óráig próbál az Alcsútdobozi József Nádor Általános Iskola könyvtárában. (8087 Alcsútdoboz, Szabadság utca 105.)
Az énekkar által eddig megtanult és előadott művek fele részben egyházi, felerészben világi kórusművek. Melynek egy részéhez hangszer kíséret is tartozik.
Immár hagyománnyá vált, hogy kórusunk kétévente az Alcsútdobozi arborétum kápolnájába baráti kórustalálkozóra invitálja a környékbeli kórusokat.
Toborzó levelemet had zárjam Luther Márton 1483 – 1546 között élt vallásalapító gondolataival.

„Öröm a földön nemesebb
Nem is tudom, mi más lehet,
Mint amit az ének szerez:
Az ékességes, zengzetes.”

Ha érdekel a kórus, de nem vagy teljesen biztos magadban és többet szeretnél megtudni akkor, hívd a 06 – 20 / 535 – 0131 – s telefonszámot vagy látogass el a következő kóruspróbára. Remélem, hamarosan új kórustagokat is üdvözölhetek a próbákon.

Üdvözlettel:
Kiss Ferenc
Karnagy

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása