Részletek...   

A fémtörvény átalakítása helyett külön jogszabály rendezheti a fémfelvásárlás állami kézbe vételét. A büntető törvénykönyv módosításával pedig a terrorista bűncselekményekhez hasonlóan több évtizedes szabadságvesztést kockáztatnak majd a bűnözők.

A fémhulladék állami monopóliummá tétele elsősorban nem közbiztonsági kérdés, hanem készletgazdálkodási és energetikai. Az ércek kohósítása és feldolgozása jelentős energia felhasználásával megy végbe. Magyarország 80 százalékban importálja az energiát. A másodnyersanyagok újrahasznosításához már kevesebb energiára van szükség, mint az elsődleges előállítás során. Amennyiben a fémhulladék külföldre kerül, abban az esetben energiát exportálunk. Olyan energiát, amelyet importból, devizáért szereztünk be...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szívesen megfontolás tárgyává tenném a
kéz levágás átvételét az iszlám
törvénykezésből!
süti beállítások módosítása