Egy város központjában található, József Attila utcai házat törtek fel ismeretlenek múlt hét közepén. 

Részletes rendőrségi információt kérünk. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az a Kisfaludy - Bocskai - Fáy tengelyen az elmúlt 3 havi lakásfeltörés-sorozatról is megkérdezhetnéd, hogy egyáltalán tudnak-e róla?
@greenpiece: köszi, megkérdezzük. az otp feletti lakásokba, a régi piac térre való betörésekről hírt adtunk. a kisfaludyban és a fáyban - mi tudsz róla? - pontosabban milyen vagyon elleni bűncselekmény történt és mikor?
bocskai utcában ha jól tudom egy lakást rámoltak ki (miközben a lépcsőházbn költöztettek, röhej), a kisfaludy utcai panelsoron, a rendőrséghez közelebbi (!) panelsoron pedig egy héttel később, 02.11-én rámoltak ki hétfő délelőtt 10 órakor 3 lakást. hogy mit vittek el, és h volt feljelentés azt nem tudom. hát egyelőre ennyi, itt tartunk, vegyetek paprikasprayt, baseballütőt, tankcsapdát. üdv GP
pedig 1. bicske főállású alpolgármestere közbiztonságért is felelős, 2. bicske csabdin élő polgármestere egy fillérrel sem támogatta (idén sem) az évtizedek óta Bicske közbiztonságárét társadalmi munkában dolgozó polgárőr egyesületet. semmibe veszi őket is. pedig ők már akkor is itt ténykedtek, amikor tessely zoltánnak csak térkép volt-e táj, a mi szülőföldünk és otthonunk.
nem baj, ahogy mondják: magasról lehet nagyot esni :)
süti beállítások módosítása