Embercsempészek buktak meg

Címkék: rendőrség

2013.03.05. 20:03

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya büntetőeljárást folytat embercsempészés bűntettének megalapozott gyanúja miatt P. Dániel magyar-szerb állampolgárságú személy ellen.

Az M1-es autópályán a Készenléti Rendőrség járőrei 2013. március 5-én a hajnali órákban intézkedtek egy Mazda típusú gépkocsi sofőrjével, Budapest és Óbarok közötti útszakaszon. Az intézkedés során rendőrök további három személyt fedeztek fel a gépkocsiban. Az utasok átvizsgálása során feltűnt az egyenruhásoknak, hogy azok lábai mocskosak és lábbelit nem viselnek. Igazoltatásuk során megállapítást nyert, hogy mindegyik török állampolgárságú, és engedély nélkül tartozódnak Magyarországon.

Mind a négy személyt előállították a Készenléti Rendőrség munkatársai a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságra. A három török állampolgár további sorsáról a Bevándorlási Hivatal intézkedik. A sofőrt, P. Dánielt gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók.

Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása