A „Józan Húsvét” nevű akció során Fejér megyében a rendőrök folyamatosan ellenőrzik a gépkocsivezetőket. A velük szemben alkalmazott alkoholszonda hat esetben színeződött el. Martonvásárban egy Fordot vezető 39 éves nőnél, míg Agárdon egy Opelt vezető 28 éves férfinél. A gárdonyi rendőrök mindkettőjüket mintavételre állították elő, majd annak eredménye alapján mindegyikükkel szemben büntetőfeljelentést tettek.
A fehérvári járőrök négy ittas járművezetővel szemben intézkedtek mára virradó éjszaka. Hármuknál közúti ellenőrzés során derült ki, alkohol fogyasztását követően ültek volán mögé, míg a negyedik sofőr autójával a Kelemen Béla utcában nekiütközött egy parkoló járműnek, majd elhagyta a helyszínt. A rendőrök a Rákóczi utcában találtak rá. Az alkoholteszter nála 1,07 mg/l értéket jelzett. A férfit mintavételre állították elő. Ittas járművezetés és cserbenhagyás miatt is megindult vele szemben az eljárás.

Ezúton hívjuk fel a gépjárművezetők figyelmét, hogy saját maguk és mások biztonsága érdekében, ittasan ne üljenek volán mögé!

Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása