"Tök sötét már több mint egy hete a Bocskay utca az OTP-től + a Kisfaludy lakótelep.. Kinek kell írni h történjen valami? Meg kell várni amíg valakit megkéselnek vagy kirabolnak vagy feltörik a kocsikat? - kérdezi olvasónk. 

Tökéletesen egyetértve olvasónkkal úgy döntöttünk, nem városunk közbiztonságért felelős főállású alpolgármesterét hívjuk, hiszen az felesleges lenne, hanem az e.on közvilágítással kapcsolatos hibabejelentőjét: 06 40 200 636.

Nem is következett be a félórás értelmetlen gombnyomogatás, mert a gépi hang csak annyit kért, jelöljük egyes, kettes vagy hármas gombbal, melyik területéhez tartozunk az országnak. (Észak-Dunántúlt nyomtam az egyes gombbal, de csak mert nem vagyunk Dél-Dunántúl, köszi.)

Elmondták, hogy a területen, ha jól emlékszem Kisfaludyt mondtak,  ma reggel dolgoztak. Vagyis estére már mindennek rendben kell lennie.

Ha mégsem lesz, javaslom, hogy az érintett bicskeiek - beleértve a területileg illetékes önkormányzati képviselőt - hívjuk együtt az e.ont.

Ahová különben minden bizonnyal a Bajcsyból is érkezett bejelentés, mert biza ott is Teremtés előtti állapot uralkodik a fényviszonyokat illetőleg.         

ia

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hát ez fantasztikus hír!
örvendünk!!!!!!!
süti beállítások módosítása