A ma reggeli testületi ülésen Bicske régi tervéről, a sportcsarnok megépülése érdekében az MLSZ-hez benyújtható pályázatról tárgyaltak, aminek közeleg a határideje.  

Legjobb tudomásunk szerint az önerő megszerzése érdekében keres a testület alternatívákat. A sportcsarnokot a Szántó János polgármester vezette testület által benyújtott pályázati pénzből megépült Bicskei Tanuszoda mellé tervezik. 

Arra a területre, ami a városvezetők által érthetetlen módon akadályozott civil összefogásnak köszönhetően indult el a szebbé válás útján, majd szintén érthetetlen módon küldték el vagy hagyták távozni a parképítés motorját a városfejlesztési bizottságból.   

A Bicskei Tanuszoda mellé tervezett, immáron a civil összefogás miatt szépülő környezetbe kerülő sportcsarnok önereje háromszázötven millió forint, ami csakis összefogással állhat Bicske város rendelkezésére.

A bicskei iskolások és sportolók tömege számára örvendetes lenne megépülése.

Akárcsak, ha BÉKÉN HAGYJÁK dolgozni a Bicske Szíve Park megálmodóit és nem hív rájuk rendőrt senki polgármesteri vagy alpolgármesteri irodából...

ia           

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lehet,hogy negatív a meglátásom,de most szerintem nem sportcsarnokra van szüksége a városnak!Vagy,ha igen, akkor lesz ahol startolhatnak Bicske legszebb utcái!A hely,nos,nem azért parkosítottunk(meg szeretnénk is!),hogy egy tollvonással eltüntessék sok bicskei polgár munkáját!Van üres telek még Bicskén,és vannak használaton kívüli épületek,amiket kiválóan lehetne hasznosítani!
süti beállítások módosítása