A Bicskei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást M. Zsolt 19. éves bicskei lakossal szemben, aki 2013. május 12-én délután Bicskén a Tompa Mihály utca egyik családi házának udvarából eltulajdonított egy Neuzer típusú Mountain bike kerékpárt és egy Tefal olajsütőt.

A lopást követően a tolvaj értékesíteni akarta a kerékpárt, azonban az időközben értesített és a helyszínen villámgyorsan megjelenő nyomozók elfogták és előállították.
M. Zsolt gyanúsítottkénti kihallgatása során részletes beismerő vallomást tett, de nemcsak ezzel a bűncselekménnyel kapcsolatban. Elmondta, hogy az elmúlt időszakban Bicske területén további hat lopást is elkövetett.

A nyomozók kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását - közölte a  Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása