Váli betörő őrizetben

Címkék: rendőrség

2013.06.07. 15:39

Mindent vitt a hétvégi házból, de megtalálták nála.

A Bicskei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást egy váli férfi bejelentése alapján, akinek Vál, Somos dűlőben lévő hétvégi házába ismeretlen személy betört és onnan hangfalat, CD lemezeket, távcsövet, íjat, hosszabbítót, dekopír fűrészt, fúrógépet, késeket és különböző élelmiszereket tulajdonított el, közel 300 000 Ft értékben.

A nyomozás során 2013. június 6-án a rendőrök elfogták és előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható F. Attila 23 éves váli lakost, akinek házában házkutatást tartottak, mely során több olyan tárgyat megtaláltak és lefoglaltak, ami a lopásból származott.


F. Attila kihallgatása során elismerte a bűncselekmény elkövetését, melyet követően a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása