"De jó, hogy megjöttél a Földre"

Címkék: anyakönyv

2013.11.14. 22:13

Bourgla Marcell általános iskolai tanuló barátom a mai napon egy egészséges kisfiú nagybácsikája lett. Nem mellesleg kedves barátaim, Bourgláné Dienes Ottilia és Ossamah Bourgla nagyszülők lettek, ahogyan Bóza Ildikó is a boldog nagyik klubjába lépett. Közismerten a világ legszebb nagynéni karával rendelkező kisbaba  (finoman szólva is) világszép nénikéi Andorfiné Dienes Natália, Bóza Barbara, Bourgla Fatima, Bourgla Leila, Bourgla Amira!

Úgy tudjuk, hogy az e tekintetben is rendkívül szerencsés új földlakó már életének első napján tehetséget mutat a tenisz, a futball és horgászat sportokhoz (valamint jó diagnoszta is) és bár jómagam még nem is láthattam őt, már én is azon gondolkodom - vajon Marcell nagybácsira vagy Ossamah nagypapára hasonlít-e jobban az arca.

Egy valami biztos: szívből, szeretettel gratulálok az apaság és anyaság első napján Bóza Gábor és Bóza-Bourgla Yousra első gyermekes bicskei házaspárnak, akikre valójában leges legjobban hasonlít a ma született ígéret.  

A szülők esküvőjén a nagyot nevető násznéppel együtt saját szememmel láthattam 2011 nyarán, amint a Batthyány kastély parkjának tisztása fölött, a grófi pipázónál igen alacsonyan elszárnyalt fölöttünk a gólyamadár - itt van a fülemben szárnyainak tompa suhogása - ezzel aztán egyértelmű, ellentmondást nem tűrő célzást téve a csupa erő, egészség, kedvesség Bóza-Bourgla Botond megérkezésére, aki miatt az alábbi fényképen jól láthatóan felnéztünk az úton lévő gólyára, akinek csőrében volt egy szívbelsős megapix fényképező és a kistószegi fészekről átküldte nekünk e madármegfigyelő csoportképet 

"Ha Isten velünk, ki ellenünk?"                                                                                                IzingAntal

yousi.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása