tornaterem2_1384846160.jpg_451x606

Birinyi Marcsi szervező kísérő levele szerint a tervezett Adventi vásár plakátja elkészült, a legutóbbi vásár résztvevői közül feljegyezte, de akik ide is jönnének, a Vajda udvarára és tornatermébe vásározni, mindenki jelezze részvételi szándékát - a biztonság kedvéért jelentkezzen ismét:  bicskeonline@gmail.com vagy keressétek az Fb-n Birinyi Marcsi elérhetőségét. 

Asztaldíj 500 Ft/fő.

Vállalkozói igazolvánnyal rendelkezők számla- vagy nyugtakötelesek, számukra 2500 Ft/fő a helydíj, melyet nagy létszám esetén az udvaron tudunk biztosítani saját asztallal vagy pavilonnal. "Kérlek benneteket, írjatok.Akinek módjában áll, nyomtassa ki a plakátot és a sikeres vásár érdekében plakátoljon." 

A november 19-én aktuális állapot szerint kézműves vállalkozók még tudnak jelentkezni udvari árusításra - saját pavilonnal. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása