Fogjunk össze Geriért!

Címkék: összefogás tűzoltó

2014.02.02. 22:02

A gyermekeit egyedül nevelő, fiatalon elhunyt bicskei tűzoltó özvegye tette közzé ezeket a sorokat, amit a segíteni szándékozó ismerősei meg is osztottak. Javaslatunk szerint Bicske városa haladéktalanul álljon a nagyon nehéz időket élő család mellé - szervezzünk gyűjtést, álljunk ki mellettük - a www.bicske.blog.hu   társadalmi hírportálra most is lehet számítani. 

tgb.jpg

"Barátaim, a kisfiam kórházban van Budapesten és nem tudnak nekem ott szállást biztosítani. Nincs nagy igényem egy ágy és egy zuhany elég lenne. Ha tudtok ilyet írjatok. Előre is köszi.
"valaki befogadna" - írja az anyuka, akinek 13 éves Gergely fia egyik napról a másikra súlyos megbetegedéssel küzdő gyermek lett. 

Bárkinek bármilyen segítő szándéka, például pénzadománya van - írjon nekünk, mi pedig továbbítani fogjuk avagy megadjuk telefonszámaikat: bicskeonline@gmail.com 

Kapcsolat az édesanyához.

Ajánljuk az esetet a Családsegítő Szolgálat, a Bicskei Vöröskereszt, a Katolikus Karitász, a Baptista Szeretetszolgálat, a Bicskei Református Gyülekezet, az evangélikus közösség és Hit Gyülekezete Szeretetszolgálatának szíves figyelmébe.

Abban teljesen biztosak vagyunk, hogy a bicskei tűzoltók már ott állnak egykori kollégájuk, barátjuk családja mellett.   

Izing 

(E cikk közzététele utáni reggelen érkezett a hír, hogy egy bicskei család ajánlott fel budapesti szálláslehetőséget a nehéz helyzetbe került bicskei édesanyának a kórháztól kb. ezer méterre. Aki tudja és akarja, szintén tegye oda magát, amivel teheti. Aki imával, tegye imával. Török Gergely a SOTE II. Gyermekklinikáján, a Tűzoltó utcában harcol. Gyógyulást Gergőnek! - A szerk.)   

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása