batyus_1398251288.jpg_617x960

Örvendetes, hogy a Bicskei Szó februárban kezdődő cikksorozata hatására előbb a bicskei vállalkozók, a Csokonai Általános Iskola diákjai és szülői közössége, végül a város is jótékonysági bált tartott gyermekeink gyógyulása érdekében.

Azzal kezdődött, hogy első hírünk után egy neve elhallgatását kérő bicskei családfő budapesti lakását adta át a családnak azért, hogy az édesanya közelebb lehessen a Tűzoltó utcai klinikán gyógyuló gyermekéhez... 

Török Gergely a Zeneiskola tanulója. Mind zeneiskolai, mind általános iskolai tanárai és felnőtt és gyermek rokonai szerint, rendes, kedves, tehetséges, jellemes fiatal.

Álljunk mellette továbbra is és menjünk el "érte" ebbe a buliba is.  A hangverseny 17.30-kor kezdődik, 19 órától pedig a buli.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása