Bicskén feltehetően késszúrás következtében életét vesztette egy nő. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság halált okozó testi sértés bűntett gyanúja miatt indított nyomozást.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságra 2014. június 27-én az esti órákban Bicskéről egy férfi tett bejelentést arról, hogy szomszédja nem nyit ajtót és a házba benézve vértócsát lát a padlón. A helyszínre küldött járőrök a házban egy halott nőt és annak élettársát találták. Az elsődleges orvosszakértői vélemény szerint az asszony halálát vélhetően idegenkezűség okozta. Az egyenruhások az elhunyt élettársát, K. Attila 58 éves helyi lakost elfogták és a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságra előállították.
A megyei nyomozók a férfit halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja gyanúsítottként hallgatták ki, bűnügyi őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatását -áll az FMRFK közleményében. 

Nem hivatalos információink szerint mindez a Galagonyás II. dűlőjében történt.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása