Közvilágítási problémák

Címkék: közvilágítás

2014.09.26. 11:52

"Szerintetek szólni kellene valakinek, hogy a Telep egy része (de gondolom a városban akad még ilyen bőven) 4-5 napja tök sötétségben van vagy jó ez így?
Én megértem, hogy az illetékesek nem veszik észre, hiszen ők nappal dolgoznak, akkor meg minek közvilágítás...
Addig csupán nosztalgiából nézegessünk olyan régi bicskei képeket, ahol még nem úszott fényárban a város..."

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nem várni kell napokig, hanem az EON-nak szólni a 06-80-533-533 telefonszámra, vagy a neten a honlapjukon is be lehet jelenteni a Hibabejelentés/Közvilágítási hiba menüpontokban.
Nem várni kell napokig, hanem az EON-nak bejelenteni a 06-80-533-533 telefonszámra, vagy a neten a honlapjukon is be lehet jelenteni a Hibabejelentés/Közvilágítási hiba menüpontokon keresztül.
Nem várni kell napokig, hanem bejelenteni az EON-nak a 06-80-533-533 telefonszámon, vagy a honlapjukon a Hibabejelentés/Közvilágítási hiba menüpontokon keresztül.
süti beállítások módosítása