Amikor a polgármesteri szerepkörrel folyamatosan ismerkedő Pálffy Károlyt arról kérdeztük, hogy mikor helyezi át a város a gyepmesteri kutyatelepet kevésbé lakott helyre - azt a választ adta, hogy még ebben az évben.  

Ennek a kérdésnek már jó pár hónapja. 2015-ből kilenc hét van hátra. Semmilyen hírt nem tettek közzé ebben az ügyben, pedig a Kossuth utcai lakosok egy részének a tulajdonhoz való jogának sérülése vélelmezhető, akik emiatt petícióban kértek intézkedést, amire először nem is válaszolt Pálffy - csak azután, hogy a Bicskei Szó közlésével kiállt a minden bizonnyal jogaikban sértett bicskeiek mellett és a nyilvánosság erejével megkövetelte a választ. 

Erre az évre ígérte a megoldást. Ehhez képest az áthelyezésről  semmi hír, de a város megint az ebrendészeti hozzájárulásról szóló önkormányzati rendelet megalkotásán dolgozik, miközben baráti cégeknek évi 150 milliós gesztusokat tesz.  Előterjesztő: polgármester A kedvtelésből tartott állatok tartásának szabályairól szóló önkormányzati rendelet megalkotása is előterjeszt a polgármester, miközben teljesen szabálytalan, amit bicskeiekkel művelnek a jelenlegi teleppel. Mintha egy átlagos utcában a szomszéd telken ott lenne 100 folyton marakodó kutya egy ketrecben.    

 

ia

  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása