Eddig ennyit tudunk erről. 

És meg ennyit: Tréleres kisbusz ment nyerges alá. Lehet, hogy valaki bealudt. A Katasztrófavédelem tájékoztatása alapján a Komárom megyei műveleti szolgálat irányít. Bicske és Tatabánya tűzoltói vonultak a mentőkkel és rendőrökkel.   
A megyei katasztrófavédelem szóvivője, Völgyi Ágnes elmondta, egy személyautót szállító román kisteherautó hátulról egy szintén román rendszámú kamionnak ütközött. A kisteherautó vezetője súlyos sérüléseket szenvedett.
Az M1-es autópályán a Zsámbéki pihenőhely közelében, Budapest felé a 28-as km-nél mindkét sávon megindulhatott a forgalom, de az öt km-es torlódás végén újabb baleset történt a 33-as km-nél le állt a forgalom.
sőt, a police.hu szerint 
Bicske térségében két tehergépkocsi ütközött.

Személyi sérüléses baleset történt 2017. február 3-án 9 óra 15 perckor az M1-es autópálya 33-as kilométerszelvényében, Bicske térségében. A sztráda Budapest felé vezető oldalán két tehergépkocsi ütközött.

A rendőrök a műszaki mentés és a baleset helyszínelésének ideje alatt az érintett útszakaszt lezárták és a forgalmat a 39-es kilométerszelvénynél az 1-es számú főút irányába terelik.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy fokozott óvatossággal, türelemmel haladjanak!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása