Zsuzsikánk a Debrecenben rendezett Diák Olimpia 2016/2017-es tanév országos döntőjében mellúszásban a 6. legjobb idővel ért célba!  - írja boldog család nevében Südi Istvánné Pató Zsuzsa édesanya.  

"Hálásak vagyunk kitartó munkájáért, edzőjének, Agyagási Ákosnak a sikeres felkészítésért!" 

Zsuzska a 3.korcsoportban 50 méteres távon mellúszásban került a hazai felsőházba. 

A döntőben MÁSODIK HELYEZÉST ért el a bicskei Németh Lili 100 háton 3. korcsoportban. Lilinek korábban szintén Agyagási Ákos volt a mestere, de Lili már jó ideje Törökbálinton edz.

Sipos Gábor a 4. korcsoportban 100 mellen került az ország legjobbjai között a 6. helyre. Gábor edzője az édesanyja, a versenyző egyébként igazolt labdarúgó. 

 

A bicskei Juhász Csenge, aki a Veres Pálné Gimnázium (!) hallgatója, az ötödik korcsoportban 4x50 méteres váltóban úszott és gyakorlatilag az ő eredménye hozta fel csapatát a 6. helyre.

Mindenkinek szívből gratulálunk!

Nagyon-nagyon szeretnék közzétenni a bicskeiek blogján egy olyan csoportképet, amin a hírünkben szereplő diákolimpikonon láthatók! És akár - ez nehéz ügy - egy olyan csapatképet is, amelyen a versenyzők+edzők+szülők láthatók.     

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szívből gratulálunk Zsuzsinak, a kemény munka meghozta gyümölcsét, büszke lehetsz magadra! Ne felejtkezzünk meg a háttérben zajló munkákról sem: a szülői odaadásért és az edző sikerhez vezető munkájáról! További sikereket kívánunk nektek! Váradi család
süti beállítások módosítása