A napokban forrásjelöléssel posztoltam egy HVG-cikket a Taigetosz-törvényről.   Nem volt elég időm mindenféle hírt összeolvasni és felkészülni a témában, tehát jogosnak éreztem az olvasói megjegyzést, aki ironikusan gratulált is ahhoz, hogy egy túlhaladott cikket posztolok. Inkább gyorsan visszavontam az írást, aludjunk rá egyet-kettőt, mert nem volt módom vele eleget foglalkozni.

Ma azonban - véletlenül - 

Sulyok Blanka személyében a Tanítanék Mozgalom képviselőjének véleményét, egy szaktanár karakán állásfoglalását hallgathattam meg.  

A módosításban nem talált jó ötletet. Azt hiányolja egyebek mellett, hogy a szakemberek megkérdezése valójában nem történt meg. Szerinte felmentés és fejlesztés nélkül nagyon rossz vége lesz a különben Semjén Zsolt (KDNP) által jegyzett módosításnak.  A gyógypedagógia területén is nagy a szakemberhiány. Ezt az áldatlan állapotot legalizálja a törvény.  

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása