Tisztelt Szerkesztőség! Kedves Toncsi!

 

Örömmel adunk hírt, hogy az idei évben megalakult a Fiatalok Bicskéért Egyesület. A Fiatalok Bicskéért Egyesület egy olyan nonprofit társadalmi szervezet, amely programok szervezésével, lebonyolításával segíti a Bicskén és térségében élők mindennapjait. A szervezet első sorban, de nem kizárólagosan a fiatalok életét és lehetőségeit segíti a Bicskei Járásban. Bicske városának szépítésével, értékének őrzésével és hagyományainak továbbadásával segíti a helyi lakosok életét, ezáltal elősegítve a helyiek közti együttműködést és a városért való tenni akarást.

 

Annak érdekében, hogy programjaink valós igényeken alapuljanak, valamint, hogy valóban érdekes és színes programokat tudjunk szervezni a jövőben, online kérdőívezést végzünk Bicskén és környékén.

 

A kérdőív az alábbi linken érhető el:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeMLAwUV3cZFFxrhWsPlopaFEH9ne3DjsRPq8HmdGBfPZiLAQ/viewform

 

Tisztelettel kérjük a szerkesztőséget, hogy internetes újságukban a fenti kérdőívet szíveskedjenek hirdetni, hogy minél több embert érhessünk el vele.

Egyesületünk elérhető a facebookon és a honlapunkon is: 

szemetszedes.jpg

https://www.facebook.com/fiatalokbicskeert/

http://fiatalokbicskeert.webnode.hu/

Maradok tisztelettel:

 

Balázs Viktor

elnök

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása