Kelemen Zoltán és Monos István ma délután átadták a mentőállomás dolgozói részére az idei Vállalkozók Bálja szervezőinek és közönségének felajánlásaiból beszerzett ajándékokat. Mint azt a bicskeiek blogja első hírében közreadta, a báli közönség közfelkiáltással döntött úgy, hogy tombolabevételéből hasznos adományokkal emeli meg a kalapját a Bicskei Mentők munkája előtt. 

20180221_165645.jpg

A napokban már kiszállított kanapé mellett ma új kávéfőzőt, valamint kettő mikrohullámú sütőt (melyek közül az egyik egy kifejezetten nagy teljesítményű konyhaipari készülék) hoztak az állomásra.A kávéfőző Szarvasi, a mentők az első kávét fogyasztják általa. Egészségükre!   

20180221_164329.jpg

Valamennyi adomány nagyban segíti a hosszú, 24 órás szolgálatok terheinek enyhítését, komfortosabbá téve a Mentőállomást.

20180217_124345.jpg

 - A mentőállomás valamennyi dolgozója - 5 mentőtiszt, 2 orvos, 9 mentőápoló, 9 gépkocsivezető - köszönetét fejezi ki a szervezőknek, adományozóknak! - zárta közleményét Kutenics Péter állomásvezető mentőtiszt.  

 

ia

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása