"Kedves Barátaim! Kedves Bicskeiek!
Ugyan a mostani időszakban kevésbé foglalkoztat minket, kevésbé kerül előtérbe, de fontosnak tartom ezt a kis videót is megosztani.
A bicskei gyermekotthon és Kossuth Zsuzsa Általános Iskola növendékei az alábbi produkcióval 2. helyezést értek el a VIII. Varázscsepp Országos Tehetségkutató verseny döntőjében. Számomra nem kizárólag bicskeiként büszkeség ez a siker, hiszen a kórus több tagjával is foglalkozunk az Ökörfarkkóró Egyesület (Ökörfarkkóró Egyesület hivatalos oldal​) keretében. Kiemelkedően fontosnak tartom ezt a kis információt megosztani veletek, ugyanis pont ezek a gyermekek kapják a legkisebb figyelmet. Ők "gyerekotthonosak", Ők "árvák", Ők "bolondok" , Ők "szegények"... sok mindent mondtak már rájuk az elmúlt években... Kérlek ne feledjétek Ők ügyesek, Ők kitartóak, Ők összetartóak, Ők szeretnek és a legfontosabb Ők BICSKEIEK! Vegyük észre Őket!
Gratulálok a Kossuth Zsuzsa Általános Iskola diákjainak és gratulálok Horváth Mariann kórusvezetőnek is. Ez az a MI "gyermekotthonosaink" sikere. Legyünk rájuk büszkék!"

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása