- Szia, köszi, ez sz@r vagy sár, vagy esetleg mindkettő? - tértem a tárgyra az szennyezés állagát illetően rendkívül illedelmesen. 

- Ez kérlek alássan kaka...Tiszta,nincsen benne sár. Amúgy kriminális a helyzet azon a játszótéren. Egy hinta van, a közjáték egy rögzítése kiszaladt a földből. Ráférne egy felújítás, hogy a kertvárosi gyerekek is tudjanak kulturáltan és minőségit játszani, ne keljen sorbaállás a hintáért vagy épp a másfél méteres csúszdánál, ahol két három, kérő három éves gyerekek játszanak...kár ezt tovább ragozni, meg kell nézni.
Mint az később kiderült, van kamera az Erkel-Bányász sarkon, egészen közel a játszótérhez. Meg kell nézni felvételt, amíg felül nem íródik a felvétel.

apponyijatszo.jpg

 

 

apponyi_jatsz.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása