A Bicskei Szó örömmel adta hírül egy korábbi cikkében a Kölcsey utca lezárását és a munkálatok megkezdését, ami a hosszú ideje az ott élőket sújtó árvizes helyzeteket előidéző problémát kívánta megszüntetni. Régi tartozás, itt az ideje! - Évtizedekbe mérhetően ígérték a vezetők a rendtételt - Bicskei Szó (blog.hu)
441377108_721731299940151_2084664858911687076_n_1.jpg
Olvasónk január 15-én készítette a felvételt
Többször jártam a helyszínen árvizes időben. Láttam egy bicskei otthon óvintézkedés gyanánt térdig befalazott bejáratát is. Vagyis örvendtem, hogy végre történik valami. Ez is jó, hogy eddig legalább megvan. A baj akkor lesz, ha nagy esők jönnek.   
Egyelőre ez csak szimpla részmegoldás. Ez a vége jelenleg a megépült árok-csatorna szakasznak. Ezt már régen be is temették. Vagyis ezzel megoldott a lefolyás? Ha jön egy-két "jattos csapadék", ahogyan e nem ma készült fotó készítője fogalmazott, akkor megint kiderül, hogy nincs megoldva semmi, csak azt hittük? Eddig.
Erről hallgatnak mélyen az elöljárók és a közpénzből finanszírozott felületek? Mintha nem tartozna ránk. 
Értesülésünk szerint objektív okok is közrejátszottak. Igaz, hogy több tulajdonossal nem sikerült megegyezni, hogy átmehessen a telkükön a folytatás?
A pályázati pénzt viszont feltételezésünk szerint el kellett költeni határidőre, mert egyébként elveszett volna az is.
Eddig jutottak tényleg? Ez így rendben van? 
Remélhetőleg nem fordul elő, de ha a természet, a légkör aktuális fizikai állapota  úgy hozza, komoly magyarázkodást követelne a mostani állapot.
Nem kellene előre, tisztességgel-becsülettel, ízig-vérig becsületes igaz magyar ember módjára beszámolni a valódi helyzetről? Nem fér bele annyi, hogy a végleges megoldástól sajnos még messze vagyunk, de minden tőlünk telhetőt elkövetünk érte?  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása