Két 25 év körüli drogfogyasztó, félmeztelenül ül Bicske alsón, a híd alatti padon. Beálltak, majdnem leesnek, és látszik, hogy nem szesztől részegek, az valahogy egész más mint ez.  Tegnap érkezett róluk egy kép, amit nem közlünk.  Ma a Nagyállomásról jelenti olvasónk:

itt ordítanak a drogosok az aluljáróban mint a sakál
beszarsz
a másik a padon fekszik, de kb. a lába a nyakában van

nagyállomás?
ja
hetek óta ott zaklatják az embereket de eddig csak kéregettek meg mint a zombik úgy csúsznak másznak
nem értem, hogy a vasútiak vagy az utasok miért nem hívnak rendőrt
két idős cigány asszony tanakodtak ma a lejáratnál, hogy ők ugyan nem mennek le az aluljáróba. mennek a síneken.
(...)
szóltam már én is
de legközelebb hívom az ügyeletet
 
legjobb lenne, ha mindenki ezt tenné,
aki ezt látja
most éppen ketten-hárman vannak
Időközben tartalmas kommentelés indult: 
a területet jól ismerő kommentelő soraiból is kiderül, hogy a rendőrök rendszeresen ellenőrizték őket, tudnak róluk és intézkedtek. tehát a rendőrség hibáztatása felesleges. a probléma összetett. most, hogy mi is beszélgetünk róla, sokkal inkább napirendre kerül a megoldás szükségessége
Kezelés
Ez részben szociális, részben morális probléma, talán legkevésbé egészségügyi. Így nem az ügyeletre és a mentőkre tartozik.
1
Bicskei Szó Rendőri ügyeletre gondolt
Kezelés
Napok óta ott vannak a rendőrök,csak mikor ezek a drogos gyönyörűségek meglátják őket futnak mint a nyulak. Minden nap van ott történés.Nap mint nap hol a pénztáros hol más hívja ki a rendőröket.Mert igen van pénztár,csak nekik is van szünetük.
1
Kezelés
Nem tudom ezen mi a vicces! Mikor a 4 éves gyerekeddel meg kell gondolnod,hogy merre menj..ezen én valahogy nem tudok nevetni!!!
5
Ja és ma is bilincsbe vitték el őket .Holnap ugyan úgy ott fognak kéregetni (éhes vagyok adjanak egy pár forintot)címszóval .Csak valahogy sosem azt vesznek belőle.Mert ugye adjunk nekik szegény fiatalembernek nehogy éhen haljon.Csak az nem merül fel senkiben,hogy miért nem dolgozik szegény életerős fiatalember????
Kezelés
Vajon rendőrt miért nem hívott még senki????
2
Öl mindig ott vannak
Kezelés
Micsoda világ van itt??

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása