Németh Lili úszóversenyző a július 25-28-án Győrben megrendezett Országos Serdülő Bajnokságon (július 25-28-án) versenyzett. Ez a verseny az úszók számára az egyik legfontosabb, itt részt vehet minden 2003-ban és később született úszó, aki kvalifikálja magát a szintidő elérésével.

 img_2020.jpg

Lili - édesanyja neve Dr. Némethné Goldsmann Judit - 5 azaz öt versenyszámban érte el és haladta meg a szintet, így jutott be az országos versenybe, ahol minden versenyszámában egyéni csúcsokat úszott.

 Egyik legjobb eredménye a korcsoportjában, 100 m hátúszásban elért 13.hely.

img_2700.jpg

Korcsoportjának egyik legfiatalabbjaként, kitartó munkájával és fegyelmével, sok-sok áldozatot hozva, ilyen szép eredményeket ért el.

Számára a bajnokság után kezdődött a jól megérdemelt nyári szünet.

 A Balaton átúszásról "igazoltan volt távol", bicskei csapatát Németh Lili ezért nem erősíthette – Agyagási Ákos edzővel, Őri Eszterrel és Őri Gergellyel.

ftg26m245.jpg

 

- Lili 2004 őszén született. 2015. szeptembertől jár a törökbálinti Sportközpontba úszóedzésekre, majd 2016. szeptembertől lett leigazolt versenyző - mondja el az édesanya. - Edzője Takács Imre. 2017. szeptembertől a törökbálinti Bálint Márton Általános Iskolába jár, így tulajdonképpen egy épületben tanul és edz, ezzel próbáltuk megkönnyíteni a hétköznapjait és az időbeosztását. Heti nyolc edzése van, minden hétköznap délután 90 perc (kb. 4,5 km) valamint szerdán, pénteken és szombaton kora reggel 60 perc (kb 3 km). Az úszóedzéseket kiegészíti még szárazföldi erőnléti edzés és nyújtás.

Mindemellett 4,7 átlag eredménnyel végezte el a 7. osztályt.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása