(Sz)építő munka zajlik a Gimiben

Címkék: vajda gimi

2018.08.29. 06:13

Jelentősen javul a Vajda János Gimnázium és a Postahivatal közötti átjáró összhatása, mert a kiszolgált drótkerítést új kerítés váltja.   

39965392_10209497646957231_1486510940177301504_n.jpg

Az egykori konyha mögötti területre nyíló nagykaput (ami majdnem szemben van az OTP-vel) is valószínűleg kicserélik, mert a régit elszállították. 

Ezt a korábban talán gazdasági udvarnak is nevezett területet és a gimipályát (azt hiszem) betonkerítés választotta el a gimipálya nagykapujára derékszögben. Tehát a birtok egyik részéből a másikba nem vezetett birtokon belüli út. Ezt a kerítést eltávolították, egybenyitották a kettőt. Free Vajda grund. Minek nem árt se nap, se szél.   

A kisebb részt azért mertem hajdani gazdasági udvarnak nevezni, mert ha jól emlékszem, a Friss&Ropogós Kft. kék színű, ponyvás Robur tehergépjárműve - hajnalonta ide tolatott be hétköznapokon időszámításunk előtt, szóval jó régen, amikor a konyhára meghozták a pékárút. Vagy tévedek? 

Ez a terület valamikor árnyas-parkos liget volt, ahol a padokon a gimiközben átbaktató kisiskolás gyakran láthatott köpenyes, hosszú hajú gimiseket, kezükben könyvekkel - azzal a számomra már közelről ismerős testtartással, amikor az ember a nagyszünetben kíván készülni témazáróra.  

A gimipályán pedig - akkor minden pad odakerült - hatalmas meccseket lehetett látni. 

A gazdasági bejárat körül nyílászárók láthatók letámasztva, tehát cserélnek is. 

Meg is fogjuk kapni a mi bicskei középiskolánktól a hivatalos tájékoztatást, amivel szintén nem késlekedünk.         

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása