Tessely Zoltán (Fidesz) képviselőnek havi 298 ezer forintért bérelnek lakást Budapesten. Övé a 3. legdrágább közpénzes buli, a csúcstartó egy emeszpés és egy fideszes képviselő, mindketten havi 311 ezer forinttal - írja az Átlátszó.

(Egy bicskei fiatal civil, aki a hírt a bicskeiek blogjának is elküldte, ezt az elgondolkodtató kérdést vetette fel: "Mikor termelt ez az ember 300 ezer forint hasznot Magyarországnak képviselőként?")     

Tessely Zoltánnak  vagyonnyilatkozata szerint Csabdiban van háza, ami 40 km-re van Budapesttől. Ezzel kapcsolatban közölte: az albérlet az évi 50 ezer kilométer autóhasználatot és annak vezetési terheit hivatott csökkenteni, valamint képviselői, bizottsági alelnöki és miniszterelnöki biztosi feladatai ellátását segíti. 2014-ben egyébként az Origo kérdezte meg tőle ugyanezt, akkor az volt a magyarázat, hogy “az európai ügyek bizottságának alelnöki posztja miatt” van szüksége rá.

Forrás: Átlátszó 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása