A 23 éves gyanúsított több alkalommal megszúrta szállásadó barátját Bicskén, majd magához vette a sértett pénztárcáját a benne lévő készpénzzel együtt. A bántalmazott belehalt sérüléseibe. A rendőrség elfogta az elkövetőt és befejezte az ügy vizsgálatát - olvasható az FM RFK Kommunikációs Szolgálatának közleményében.  

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett és kifosztás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy 23 éves bicskei lakossal szemben.

A gyanúsított 2018. március 3-án az esti órákban Bicskén, szállásadója ingatlanában nagyobb mennyiségű alkohol együttes elfogyasztását követően szóváltásba keveredett a 49 éves férfival, majd dulakodni kezdtek, amely során a magához vett késsel több alkalommal megszúrta a sértettet felső testén és nyaktájékán. Miután a sértett meghalt, magához vette annak pénztárcáját a benne lévő hozzávetőlegesen tízezer forinttal együtt, és elhagyta a helyszínt.

Az összehangolt rendőri munka eredményeként a nyomozók azonosították, és három napon belül egy törökbálinti ingatlanban elfogták, majd őrizetbe vették a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható F. Gézát. A férfi gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban átadta a Fejér Megyei Főügyészségnek.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása