A hulladékgyűjtésről, a környezetszennyezésről, a Te Szedd!-ről beszélgettünk olvasói társaságban, van aki azt kérdezte, miért hagyják lerakni, miért nem vele szedetik össze, aki odarakta, de annak azért örül, hogy észrevette a törvényhozó, hogy hol él,  s hogy helyén kezelik majd törvényileg a tetteseket. 

Ezt győzzük kivárni - zártuk a szálat.

Majd a kérdés úgy hangzott, hogy mi lesz ezzel a hulladékválogatóval az Állatvásár téren? Erre azt mondtam, hogy tévedtem, amikor azt hittem, hogy a világ 2057. leggazdagabb üzleti zsenije veszi meg, ha már ennyire a 2060, vagyis Bicske irányítószáma körül mozog a helyezése.

 Ám ezzel szemben kiderült, hogy  a Közgép, mint egykori bicskei kivitelező, már visszaadta az önkormányzati társulásnak a beruházást. Most már az önkormányzatok, az állam, tehát a lélegeztetőgép kezében van. Hogy mikortól kezdhetik beszállítani a vegyes hulladékot azért, hogy onnan frakciókra válogatva elvigyék...?

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása