A Bicske Szívben Parkban történt nádas leégésével kapcsolatban kérdeztük a Fejér Megyei Rendőr-főkapitámyság Kommunikációs Szolgálatát.   Csepely Balázs r. szds. (FMRFK, Kommunikációs Szolgálat) összefoglalója.  

eganadas.jpg

 

"A Bicskei Rendőrkapitányság 2019. február 28-án a Büntető Törvénykönyvről szóló 2012. évi C. törvény 371. § (1) bekezdésébe ütköző és a (2) bekezdés a) pontja szerint minősülő kisebb kárt okozó rongálás vétség gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

 A büntetőeljárást, a nyomozati cselekményeket követően a nyomozó hatóság 2019. március 19-én a Büntetőeljárásról szóló 2017. évi XC törvény 398. § (1) bekezdés d) pontja alapján megszüntette, mivel az elkövető büntethetőségét, illetve a cselekmény büntetendőségét kizáró ok (gyermekkor) került megállapításra."

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása