Az ötödik és a hatodik dűlő közötti szakaszról érdekes képek hozzáadásával  írta minden idők primer forrása, a Tanya Csenöl: "Valami történik az 5-6-os dűlő között és az általunk susnyásnak nevezett szakaszon. Állítólag út épül."  A képen a következők lehetnek: égbolt, hegy, növény, túra/szabadtéri és természet

 

Köves út lesz értesülésünk szerint. A határidő április 30., ezért is nagy a pörgés.  Az egész a zártkerti infrastrukturális fejlesztési pályázat megnyerésével vált lehetővé. A maradék útszakasz egy másik projekt keretében olyan aszfalt burkolatot kap, mint az I. dűlő.

Zártkerti Program a Földművelésügyi Minisztérium a zártkerti besorolású földrészletek mezőgazdasági hasznosítását segítő, infrastrukturális hátterét biztosító fejlesztések támogatását célzó pályázata. 

A pályázatok támogatására 2.000.000.000 forint állt rendelkezésre, projektenként maximálisan 10.000.000 forint értékben. 

688 támogatási kérelem érkezett be postai úton, ebben az önkormányzatok több mint 6,5 milliárd forint támogatási összeget jelöltek meg. A formai ellenőrzést és hiánypótlást követően végül 495 pályázatot fogadtak be és értékeltek a szakemberek. A Földművelésügyi Minisztérium döntése alapján az idén 198 nyertes önkormányzat tudja megvalósítani fejlesztési terveit. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása