Bicskei újság - Ír az olvasó

Címkék: írazolvasó

2019.05.28. 04:13

Egy-két hónappal korábban is akartam neked írni, de kíváncsiságképp megvártam a kampány végét, hogy vajon lesz-e változás a városvezetés kommunikációjában. Pénteken a választások előtt 2 nappal azonban bedobták a májusi Bicskei Újságot is. (Micsoda véletlen...)
A hiteles tájékoztatás szégyenét láthatjuk a 4. és 5. oldalon. Ugyanis egyszerre olvashatjuk az oldalpár alsó részén a hivatalos, NVI általi infografikát a választás menetéről, majd ugyanezen oldal tetején olvasható a két héttel ezelőtti fideszes kampány-beszámolója.
Hogy nem szégyellik magukat, amikor egy oldalpáron jelenítik meg a független, hiteles választási tájékoztatót, és a párt kampány-eseményének beszámolóját? Nekem ez egyszerűen nem fér a fejembe, hogy a végtelen erőforrásuk mellett, hogy képesek ilyet is meglépni? Tényleg mindent megragadnak pár plusz szavazatért?
Pálffy Károly egyébként nagyon változatosan tudott kampányolni az elmúlt hónapok során a közpénzből fenntartott újságban:
a márciusi szám köszöntőjében: migránsozás,
az áprilisi szám köszöntőjében: migránsozás,
a májusi szám köszöntőjében: migránsozás.
(Lehet, hogy a februáriban is volt, de azt most nem tudtam előkeresni.)
Mást is tud mondani polgármester, vagy a bicskeieket csak ennyire tartja?  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Polgármester.. Egy báb. S mivel ez van neki kiadva, ezt csinálja.
süti beállítások módosítása