Tegnap délután közúti ellenőrzést tartottak Bicske központjában. Az FM RFK Kommunikációs Szolgálatától kértünk tájékoztatást.  

 Tegnap 16:45 tájban érkezett hozzánk egy olvasói jelzés, miszerint Bicske központjában komoly közúti ellenőrzés zajlik, például szondáztatás. A Bicskei Szó az akció közérdekű részleteiről, eredményeiről kért tájékoztatást az FM RFK Kommunikációs Szolgálatól. 

 

"Megkeresésével kapcsolatosan tájékoztatjuk, hogy az Ön által említett helyen és időben általános rendőri ellenőrzést hajtottak végre a Bicskei Rendőrkapitányság járőrei. Az ellenőrzés során szabálysértéssel, bűncselekménnyel kapcsolatban rendőri intézkedés nem vált szükségessé" - közölte Csepely Balázs rendőr százados, az FM RFK Kommunikációs Szolgálatának munkatársa. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása