A rendőrök hét bicskei férfit hallgattak ki gyanúsítottként - olvasható a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálatának közleményében. 

A Bicskei Rendőrkapitányság 1 rendbeli garázdaság bűntett, továbbá 2 rendbeli súlyos testi sértés bűntett, és 1 rendbeli kiskorú veszélyeztetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást N. Ferenc 48 éves helyi lakos ellen.

A nyomozás adatai alapján a férfi további hat társával együtt 2019. július 7-én 21 óra körüli időben egy bicskei ingatlan területén, egy korábbi nézeteltérésből adódó vita során fejszével és kaszával bántalmazták az ott tartózkodó három személyt, akik ennek következtében megsérültek. A rendőrök a széleskörű adatgyűjtés eredményeként rövid időn belül azonosították és elfogták a hét férfit, majd előállították őket a Bicskei Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket a nyomozók.

A férfiak közül két személyt őrizetbe vettek és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ezek a fránya vezetéknevek.. :-)
süti beállítások módosítása