Az Istria "fővárosának", Porec-nek öblében idén 20. alkalommal megtartott 1,5, 3 és 5 km-es Porecki Delfin  elnevezésű,  rekreációs úszásnak is nevezett öbölúszáson - sok magyar résztevő mellett minimum négyen ott voltunk  Bicskéről.

Vakán Gyula úszásoktató (Bicskei Tanuszoda) az első perc első másodpercétől vágóképen látható a háttérben - egy pillanatra.

A Vakán Gyula által vezetett bicskei csapat tagjai mindannyian teljesítették az 5 km-es távot, ami felkészültségük mellett a kedvező időjárásnak is köszönhető.

Vakán Gyula és Tavali Emil már többször is célba úsztak itt az elmúlt években, míg Pató Csaba és Izing Antal először teljesítették az 5 kilométert a tengerben.  

A Porecki Delfin és a Balaton-átúszás társrendezvények. A Bicskei Szó írásos, kedvcsináló úti beszámolója természetesen készül már az útról.

Ha majd egyszer "hivatalos" bicskei úszócsapat érkezik Porecbe... 

Ez a filmtudósítás a táj, a helyszín, az emberek miatt érdekes.  Egy magyar szó sincs benne, főleg szerb-horvát  nyelvű, de az egyik szervező angolul beszél. Többek között azt mondja, hogy körülbelül 4-500 résztvevő magyar volt, rendszerint az összes résztvevőnek több mint fele magyar.              

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása