Szerdán zárt ülésen tárgyalta a testület a Zöld Bicske ügyét. Nem véletlenül. Érdekes, izgalmas  és tanulságos lehetett. A becsületes, tisztességes, a közjót szívjóságból és önzetlenül szolgáló, a transzparenciára, az átlátható közéleti döntésekre nagyon sokat adó   választott tisztségviselőkről beszélünk. 

zblegi_hirek_ma.jpg

Korábbi felvétel 

Róluk, akik sehol nem beszéltek és írtak arról,  hogy ránézésre szabályellenesen tele a Zöld Bicske telephelye hulladékhegyekkel. Mi voltunk róla kénytelenek beszámolni. 

Róluk, akik azokról  a szolgáltatási zavarokról sem beszélnek, írnak, amit a hírek és vélemények mutatnak Bicskén. 

A borzalmas gépkocsiállomány sem témájuk. Munkát nem felvevő dolgozók sem, akik felszólaltak valami ellen. 

Bicske határa tele szeméttel, miközben a Zöld Bicske elődjének telephelyére is be lehetett vinni hulladékot. Pont  az önkormányzat saját cégéhez már nem???!!! De nem ám!  

A Zöld Bicske több százmilliós adósságáról szólnak a hírek. Úgy látszik, ez sem tartozik ránk és az ennél is keményebb dolgok.... 

Tisztelt Önkormányzat! Volnátok szívesek beszámolni arról, milyen játszmák zajlanak a Zöld Bicske körül? 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása