A bicskei rendőrök keresik a 79 éves idős hölgyet.

A Bicskei Rendőrkapitányság 07020/157/281/2019. körözési számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Sárik Jánosné eltűnése ügyében.

Az idős hölgy 2019. október 31-én délelőtt az alcsútdobozi idősek otthonából ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, és a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Sárik Jánosné 170 centiméter magas, normál testalkatú, fekete hajú. Eltűnésekor barna nadrágot, fekete kockás kötött kardigánt viselt.

Sárik Jánosné

A Bicskei Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Sárik Jánosnét felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a rendőrkapitányságon, vagy akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása