A mányi polgárőrök értesítést kaptak a rendőrségtől, hogy egy betörő banda jelent meg a környéken, általában  késő délutánonként. A rendőrök és a polgárőrök járőröznek, a közlemény elővigyázatosságra kéri a lakosságot.  
A jól ismert tanácsokat is elismétlik: a házon ne látszódjék, hogy üres. Ürittessék a szomszéddal a postaládát a reklámújságoktól. "Inkább hagyjanak égve egész napra lámpákat a lakásban, minthogy az összes értéküktől kelljen megválniuk sötétedés után.
Ha gyanús, ismeretlen autót látnak, jegyezzék fel a rendszámát, típusát, szinét!"

Hozzáteszük, hogy az egész család és minden szomszéd boltokban fémjelzésű időszak - mindig is optimális volt a betörőknek. Ha nem lenne jelen egy banda sem, akkor is érdemes lenne erre felhívni a figyelmet, ahogy a közlemény is teszi. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása