Chilli

Címkék: kutya összefogás tűzoltóság családsegítő

2020.01.19. 21:31

Személyi sérülés nem történt, de a kiégett lakásban bennégett egy kutya. Chilli volt a neve.  A lakás tulajdonosa a tűz keletkezésekor nem volt otthon.  

A két szomszédos lakást nem pusztította el a tűz, ami a Bicskei Önkormányzati Tűzoltóság fellépésének köszönhető. De a hátsó lakás sem használható csak a felújítás vagy teljes bontás és újraépítés után, mert a tűz megállítása volt az elsőrendű feladat.    Értesülésünk szerint tatabányai tűzoltók is dolgoztak itt,  Polgár Viktor, a bicskei önkéntes és önkormányzati tűzoltók egyesületének elnöke szintén.      

Nehezebbé tehette a csapat munkájukat, hogy a kapualj miatt  nem tudtak beállni a hátsó udvarba, arra pedig szerencsére nem volt szükség, hogy a Könyvtár udvaráról közelítsék meg az égő területet. A Könyvtár udvarából lehetett látni, hogyan dolgoznak a ház bejáratánál, hogyan, micsoda veszélyt vállalva "szigetelik" körbe a tüzet. A tűzoltók járművei az utcán álltak. Két tömlőt arra a tűzcsapra kötöttek, ami a Kossuth utcában, a Kisfaludyval utcával éppen szemben található.     

Mint már megírtuk, a Családsegítőhöz vihetünk adományokat. Hogy mit? Ezt mi is megkérdezzük, miként bárki megkérdezheti, akár személyesen  és amint választ kapunk, olvasható lesz. A Katasztrófavédelem válaszát is várjuk a történtekről. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása