Kedves bicskeiek! Íme, a budai kerület érdemi közleménye szó szerint. 

"Szűréssel igyekszünk fékezni a járványt a II. kerületben!
A II. kerület tesztet biztosít az óvodai és bölcsődei dolgozóinak, valamint a fővárossal közösen részt veszünk a tanárok és iskolai dolgozók szűrésében.
A koronavírus-járvány második hullámában egyre gyakrabban dőlnek meg a terjedési rekordok, egyre aggasztóbb számokkal szembesülünk.
Ilyen helyzetben fontos, hogy a lehető legtisztábban lássunk és lehető legtöbb információ birtokában üzemeltethessük óvodáinkat és bölcsődéinket, ezért biztosítjuk a tesztelés lehetőségét óvodai és bölcsődei dolgozóinknak.
A szűrés segítségével lehetőségünk nyílik arra, hogy feltérképezzük és megállítsuk az esetlegesen fel nem derített fertőzési láncokat, és még nagyobb biztonságban tudhassuk gyermekeinket és dolgozóinkat.
Ezen felül a II. kerület is lehetőséget biztosít a fővárossal együttműködve a tanárok és az iskolai dolgozók tesztelésére.
Minél több tesztet végzünk, minél több fertőzési láncot sikerül megszakítanunk a felderített esetekkel, annál többet tettünk a járvány megfékezéséért!
Tartsák be az óvintézkedéseket!
Vigyázzunk egymásra!"

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása