Arról a családról írunk ismét, akiknek segített már nevük diszkrét kezelését kérő  bicskei magánzók alkalmi csoportja és egy bicskei keresztény gyülekezet is. Alapvető háztartási cikkeket (pl. kályha és mosógép) valamint pénzt vittek. 

A családnak a házrésznyi bérleményből költöznie kell márciusban. Bármilyen megoldás érdekli a kerekes székhez kötött családfőt, aki szülőként egymaga áll helyt két középiskolás gyermeke mellett. Az elsőszülött már dolgozik - segítő hivatásban - kevés pénzért.  

Bicske városában sajnos nincs elegendő szociális lakás vagy szociális férőhely, pedig igény az lenne rá.  Megengedhetetlen és feltétlen kabinetkérdés,  hogy egy gyermekeit egyedül nevelő, mozgáskorlátozott anya a családjával semmilyem körülmények között ne kerülhessen a bicskei utcára.

50 ezer forint az a maximum összeg, amit lakbérként havonta fizetni tud ez a család. Akinek segítő, lényegi információja, ötlete  van, kérjük, ne tartsa magában, hanem írja meg erre a címre, minden körülmények között továbbítom: izingantal gmail.com    

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása