2012-ben a Magyar Könyvtárosok Egyesülete Gyermekkönyvtáros Szekciójának vezetősége megalapította a VándorBagoly díjat. Az olvasás, a könyv szeretetének nagykövete. A vándordíj minden évben más gyermekkönyvtárban fészkel.  Oda repül, "ahol ezt az üzenetet a legszínvonalasabban, legkreatívabban adják tovább a gyermekeknek".

 A VándorBagoly díjat minden évben a Gyermekkönyvtáros Szekció őszi szakmai napján adják át. Jár hozzá egy TITKOK LÁDÁJA is, melybe a gyermekolvasók rejthetik titkos üzeneteiket. A díj átadása a Gyermekkönyvtáros Szekció szakmai napján történik. A kedves elismerést, ami jelen pillanatban a Nagy Károly Városi Könyvtár Gyermekkönyvtárának fő helyén látható, Jászberényben vették át a bicskei könyvtárosok Endrédiné Szabó Erika vezetésével.   

A Titkok Ládájába várják a a bicskei olvasók üzeneteit a helyszínen.   

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása