Olvasói jelzések érkeztek arról, hogy tegnap reggel Bicskén az Előhegyen az út mellett egy férfi hulláját találták meg. 
A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs szolgálatához fordultunk. Kérdésünkben benne volt a fagyhalálra vonatkozó részlet, de ez a felvetés túl korai lehet az eljárás elején:  
"Bejelentés érkezett a rendőrségre 2022. december 19-én 9 óra 30 perc körül, hogy Bicske Előhegy dűlőben a földön egy férfi fekszik. A helyszínen megállapítást nyert, hogy az 55 éves férfi elhalálozott, az eset kapcsán az idegenkezűség gyanúja nem merült fel, a körülményeket a Bicskei Rendőrkapitányság vizsgálja közigazgatási hatósági eljárás keretein belül."

Késő estig helyszíneltek a rendőrök.  

Egy valami biztos, tévhit, hogy az alkoholfogyasztás csökkenteni a megfagyás veszélyét - zárta levelét egy szemtanú. Ezt kell minél inkább terjeszteni, higy minél többen tudják és azt, hogy segítsünk minél többen olyan embereknek, akik ebben partnerek tudnak lenni, akik nem élnek vissza bizalmunkkal.  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása