Sokszor láthattuk-hallhattuk a hóesés közben-után a bicskei önkormányzati-önkéntes tűzoltó egységek megkülönböztetett jelzéssel való vonulását. A Fejér Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság összefoglalóját kértük a bicskei erők munkájáról.    

Eszerint csütörtökön reggel fa dőlt a járdára a Kossuth téren, a tűzoltók motoros láncfűrésszel szüntették meg a forgalmi akadályt. Vértesboglár térségében - folytatta a beszámolót Kasi Vanessza tűzoltó hadnagy, helyettes szóvivő - több kamion elakadt, az emelkedőn felfelé haladás közben a hótól síkos úton nem tudott felmenni, a tűzoltók drótkötél és a gépjárműfecskendő csörlőjének a segítségével felhúzták az emelkedőn a járműveket. Délelőtt a bicskei gyermekotthon udvarán egy fa balesetveszélyesen megdőlt, ezért azt a tűzoltók kivágták. A délután folyamán az 1-es főúton Bicskén és Óbaroknál is kidőlt fák, leszakadt ágak nehezítették a közlekedést. A város tűzoltói motoros láncfűrésszel megtisztították az ágaktól az érintett útszakaszokat, megszüntetve a forgalmi akadályt.

 

               

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása